Den 10 juni var den mest nervösa morgonen i mitt liv, jag vaknade 05.30 av att jag inte kunde ligga kvar i sängen. Jag kunde inte sova på hela natten då det svämmade över av fjärilar i magen..

Timmarna innan vigseln är speciella, de är verkligen timmar man ska ta väl hand om. Det ligger en förväntan och spänning i luften som inte går att beskriva. Kanske har ni som brudpar inte träffats under hela natten och stunden närmar sig då ni ska få se varandra uppklädda och stylade för att säga ja till ett evigt äktenskap.

Jag rekommenderar alla att ha gott om tid för förberedelser tillsammans med era brudtärnor och marskalkar. När jag gifte mig var tiden knapp.Detta på grund av att jag och min man lagade det mesta av maten själva och det var många detaljer som behövde fixas mot slutet. En annan anledning var att bröllopstårtan inte gjordes i tid och att vi fick panikhanda frysta Frödinge tårtor, vilket var lite tråkigt men samtidigt komiskt.  Jag hade planerat att tillsammans med en av mina bästa vänner och min brudtärna tillsammans ta ett glas champagne och bli ompysslade av stylisten och frisören på plats, men så blev inte fallet. Tiden fanns ej för att få till frisör och makeupartist så en av mina idag bästa vänner  Tess ställde upp och fixade både smink och hår på mig. Det kunde inte blivit snyggare! Där stod hon och fixade mig och struntade i om hon själv hann fixa sig, de är en sann vän det! Tjejen som tog foto kom och knäppte av några bilder medan vi fixade oss. Inte alls som vi önskade, så mitt tips till er är att lägga en högre budget på fotograf och ta en utbildad och erfaren fotograf. Vi var blåögda och lyssnade på andras fina ord men är inte det minsta nöjda med bilderna som togs av vår så kallade ” fotograf ” därför tänker jag inte skriva hennes namn. Många bilder hade dålig kvalitè och otroligt snea. De fina bilderna var snea och det är synd för annars hade de varit riktigt bra.Som tur var tog Tess bilder med vår kamera som blev magiska, hon kom som en räddande ängel igen. Kan inte tacka henne tillräckligt!

Att förbereda sig inför sin bröllopsdag är som att blåsa på minutvisaren på klockan, tiden går alldeles för snabbt! Jag hade velat ha minst dubbelt så lång tid ihop med Tess. Jag hade också önskat att jag kunde slappna av mer kvällen innan så vi hade kunnat ha det mysigt tillsammans. Sanningen var att jag var otroligt nervös och kunde inte alls slappna av.

Nedan får ni se just förberedelserna inför vigseln.

DSC_0094

DSC_0087 (2)

jjjjj

19106023_1430372703709790_7148966746473379033_n